2021-04-14 14:03:02• hírek • hirado.hu

Olyan népszerű, hogy évekig folytatódik még a sikersorozat

Fotó: Netflix
Fotó: Netflix

Nem sokkal decemberi debütálása után, a tavalyi év egyik legsikeresebb szériájának stábját a Netflix berendelte egy második évadra is. A premiertől számított egy hónap alatt, több mint 63 millió ember volt kíváncsi a Bridgerton család kalandjaira. Ez rekordnak számít, így nem csoda, hogy a Netflix nagyágyúja folytatást kapott.

A korhű kosztümökbe burkolt, A pletykafészekre hajazó sorozat második évadát már elkezdték forgatni, sajnos a kész alkotás így is csak leghamarabb 2022-ben fog a képernyőkre kerülni. Ennyivel viszont nem elégedett meg a Netflix, és a legújabb információk szerint, már a harmadik és a negyedik évadot is berendelték, kompenzálva ezzel a rajongókat, akiket lesújtott a hír, hogy Hastings hercege, Regé-Jean Page már nem fog szerepelni a folytatásban – írja a Deadline.


Az 1800-as évek Angliájában játszódó sorozat Julia Quinn regényein alapszik. Az első széria az első könyvet dolgozta fel, Daphne és Simon szerelmét, a második iromány viszont tovább halad a család tagjai között, és a legidősebb fiú testvérrel, Anthony életével folytatódik, akinek szerelmét Simone Ashley alakítja majd. A harmadik és negyedik évad pedig várhatóan Benedict és Colin pártalálásáról fog szólni.


Íme az első évad angol nyelvű, de magyar felirattal is ellátott előzetese.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: